Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jsme si, že má svoje prsa, ale mátla tělem. Tedy různými vyztuženými podprsenkami a vycpávkami. "Svoje krásná prsa, trojky, jsem měla, když mi bylo šestnáct nebo sedmnáct let," svěřila Super.cz Barbora Aglerová, finalistka Miss Czech Republic, která pojede Česko reprezentovat na světovou soutěž krásy.

"V době dospívání jsem ale zhubla třináct kilo a přišla o veškerý tuk na těle včetně těch prsou. Lékaři nemohli dlouho zjistit, co mi je. Když jsem se pak začala léčit s Crohnovou chorobou, kila jsem postupně přibírala, ale prsa se mi nikdy nevrátila," řekla Super.cz Aglerová, proč se rozhodla nechat si ňadra zvětšit na jejich původní velikost.

Svoji cestu popsala i na sociálních sítích, kde má spoustu pozitivních reakcí.

"Z mého Instagramu se stala taková poradna, slečny mi píší o rady a dost často se stává, že mi posílají fotku svých prsou, když řeší, jakou velikost nebo typ implantátu zvolit. To je ale přesměruju na odborníky. Ale je vtipné, že místo pánských fotografií mám spíš ty dámské, což je ale možná lepší," smála se.

S novým poprsím bude už za pár týdnů soutěžit na Miss Grand International v thajském Phuketu. Na rozdíl od Denisy Spergerové (23), která musela být v Bangkoku zavřená na hotelu ve čtrnáctidenní karanténě, je tato část země už otevřená očkovaným turistům, takže si Barbora pobyt víc užije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám