Hlavní obsah
Článek

Sice v prosinci vyhrála spor o používání názvu divadla, ale stejně jako ostatní divadelníci nemá ani majitelka Divadla Radka Brzobohatého na růžích ustáno, protože hrát se stále nemůže. Romana Goščíková ale nevěší hlavu a má plány aspoň na letní scénu.

"Vysoudila jsem i finanční částku, kterou už sem dostala. Je to zase na nějaký provoz, protože ten běžný divadelní, kdy si budeme zase vydělávat ze vstupenek, asi ještě nějakou dobu nenastane. Tak to bude na nějakou dobu fajn nemít finanční starosti," vysvětlila Super.cz Goščíková, kterou prý provoz divadla vyjde měsíčně zhruba na sto tisíc korun.

Teď je Romana doma s malým synem, ale nesložila ruce v klíně. Řada divadel, která nemívala letní scénu, s ní začala už loni, když divadla hrát nemohla, jiná ji plánují na letošek a Goščíková není výjimkou. "Svoji vlastní letní scénu nemáme, ale začali jsme samozřejmě také pátrat. Domlouváme se a věřím, že všechno klapne, že budeme v létě hrát na nádvoří Klementina. Bývají tam i koncerty, dá se to tam i hezky nazvučit," plánuje principálka hrát kousek od Karlova mostu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám