Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narozeniny sice neměl kulaté ani půlkulaté, nicméně oslavu svých šestasedmdesátin spojil producent František Janeček (79) i s výročím čtvrt století existence jeho umělecké agentury GoJa. Mega párty se konala na terase hotelu nedaleko Bertramky, a ten, kdo z českého šoubyznysu na párty chyběl, jako by nebyl. Pravdou je, že kvůli strachu z covidu-19 se omluvil jen málokdo.

"Slavit v této době jsem se samozřejmě bál a konzultoval jsem to i s odborníky. Jsme na otevřeném prostranství, nikdo z hostů není uvnitř restaurace a dodržujeme všechna hygienická opatření," mínil Janeček, který si většinou s hosty jen poklepal loktem o loket místo dříve běžného podávání rukou, objímání a polibků. Přesto si každou chvíli omýval ruce dezinfekcí, které bylo v prostoru snad tolik jako lahví s vínem. Obojí na večeru v toskánském stylu teklo proudem.

A jak vnímá svůj věk? "Musíte se smířit s tím, že vám je tolik, kolik vám je. Nepodléhat vnějším tlakům a prostě žít každý den tak, aby se to během toho krátkého života vyplatilo," míní producent.

Co se ovšem v těchto časech dávno nevyplácí, je divadlo, Janeček to ale nevzdává a od 19. září se bude v jeho divadle GoJa Music Hall uvádět skvělý muzikál Čarodějka, jehož účinkující na oslavě také nechyběli. Právě herci, zpěváci a další zaměstnanci divadla jsou důvodem, proč práci v oblasti kultury ani v této složité době producent nevzdává, i když papírově už je dávno v důchodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám