Hlavní obsah
Článek

Mezi porotci na posledním castingu před říjnovým finále letošního ročníku soutěže krásy Muž roku byl také úřadující vítěz Vojtěch Urban. Ten měl tu smůlu, že se letos kvůli pandemii koronaviru nekonalo mezinárodní klání Mr. Universe, kde měl Českou republiku zastupovat.

"Je to zajímavé vybírat svého nástupce. Sám jsem byl zvědavý, co nám sem dorazí za materiál. Dva předchozí castingy byly docela slibné, třetí bývá, jak jsem slyšel, nejsilnější. Ostatně i já byl loni na třetím. Dlouho jsem se odhodlával, než mě Lenka ukecala," přiznal Vojta, že nebýt moderátorky Lenky Špillarové z Primy, u které byl hostem v Mini Duelu, býval by si na soutěž sám netroufl.

A jaký by měl Muž roku podle něj být? "Určitě komunikativní, pozitivní, měla by z něj sálat dobrá energie, sympatie, charisma. Se vším ostatním už se dá pracovat. Třeba s tělem, protože finále bude až v říjnu. Ale výška by měla být také základ," míní Vojta, který doufá, že sám se ještě na mezinárodní soutěž dostane, jen v jiném než předpokládaném termínu. "Hlavně jsem ale rád, že jsem mohl poznat to prostředí," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám