Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) měla nostalgickou chvilku a na sociálních sítích se pochlubila fotografiemi se svojí rodinou. Se svým fešným manželem Jindřichem je už téměř třicet let, stále jim to klape a mají spolu krásnou rodinu.

"Kromě toho, že má náš syn dnes 21. narozeniny, slavíme s Jindřichem výročí, 24 let od svatby. 1. června jsme si řekli ANO na Staroměstské radnici. S chozením jsme spolu už skoro 30 let," vzpomínala Hanka, která má kromě Filipa ještě dvanáctiletá dvojčata Sofii a Alexandru.

Těžko říct, komu jsou dcery a syn podobnější, každopádně všichni zdědili po rodičích ty nejlepší geny a celá rodinka vypadá jako z reklamy, což kvitují i Hančini sledující.

"Váš muž je pořád elegán a moc mu to sluší, Vám samozřejmě taky," chválí Hanku. "Jste krásná, pracovitá a sympatická. Máte moc krásnou rodinu, spousta z nás by si z vaší rodiny mohla vzít příklad," zní další z komentářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám