Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani během karantény svůj vzhled nezanedbávala. Sexy návrhářka a modelka Vanda Janda se držela svého hesla Full Time Diva a ani do večerky nevyšla bez sladěné roušky s outfitem a dokonalým účesem a manikúrou. Slušelo jí to i na první párty pokoronavirové sezóny, i když si prý tentokrát tolik práce nedala.

"Musím říct, že celé dny v karanténě jsem seděla doma a šila a reálně jsem byla v teplákách. Ale každý moment, kdy jsem mohla vyjít z domu, jsem si velmi užívala. Takže i do večerky jsem chodila nastrojená, ale myslím si, že vzhledem k tomu, že se módě věnuji, tak si to sama vůči sobě zasloužím," mínila Vanda.

Během karantény rozšiřovala i svoji kolekci, kterou měla původně připravenou na velkou módní akci Mercedes Benz Fashion Week, která se kvůli pandemii nekonala. "Už je asi trojnásobná a natáčíme k ní krátký film. Nově spouštím také web, takže jsem byla docela ráda, že jsem na tvorbu měla klid, zvonilo mi méně telefonů," míní Vanda, která by měla novou kolekci převést v září.

Zajímalo nás také, jak si poradila s odrosty v době zavřených kadeřnictví, když se loni přírodní brunetka nechala odbarvit na blond. "Já stihla kadeřnici asi tři dny před karanténou, tak to nebylo tak hrozné. A asi mi vlasy pomalu rostou, takže stačil lehký melír, když už se kadeřnictví zase otevřela," vysvětlila.

A jak se na první oficiální párty v koktejlovém baru chystala? "Skoro vůbec. Ještě chvíli před odchodem jsem byla nenamalovaná a v teplákách. Jen jsem se lehce nalíčila, tak myslím, že ani nijak nezářím. Jsem spíš unavená, ale těšila jsem se ven za lidmi, které mám ráda, tak jsem si to nechtěla nechat ujít," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám