Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Adam Mišík (26) šel během karantény do sebe. V době, kdy nemohl vystupovat, se věnoval nejen nové přítelkyni, ale také svému tělu. "Začal jsem na sobě pracovat, hodně jsem cvičil a zdravě jedl. A hlavně jsem přestal pít. Deset kilo je dole," pochlubil se nám zpěvák.

Jak to teď má s alkoholem, kvůli jehož konzumaci byl tak zavodněný, že vypadal jako puclík, nám vysvětlil na párty, kde jsme ho potkali. "Neznamená to, že už vůbec nebudu pít a vnucovat to ostatním. Jedna nebo dvě skleničky nikoho nezabijí, ale nesmí se to přehánět," vysvětloval, že přípitek francouzským šampaňským, v jehož jméně se večírek nesl, neodmítne.

Nezahálel prý ale ani po pracovní stránce. Psal nové písničky a v létě by chtěl vydat EP desku. Na rozdíl od kolegů z branže ale například nevysílal streamy a nechystá ani koncerty pro menší počet diváků. "Nesplňovalo by to moje představy, jak má vystoupení vypadat. Raději si počkám," upřesnil zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám