Hlavní obsah
Článek

Za modelku už byla i její malá dcera. Dvouletá Sofinka, dcera režiséra Filipa Renče (58) s maminkou Marií Renčovou pózovala pro novou kolekci účesů francouzského kadeřnictví v Praze. Fotily i s další herečkou a hlavně kamarádkou Nikol Kouklovou Heřmánkovou.

Kolekce účesů má být ódou na překrásné zdravé a lesklé vlasy v nejlepší kondici. Působivost fotkám dodává svěží atmosféra jarní vinohradské zahrady a francouzská elegance modelů a doplňků Dior.

"Jsem zvyklá denně běhat s dcerkou po parku a dětském hřišti jen ve sportovním oblečení a se sepnutými vlasy. O to víc mě vždy potěší, když se můžu proměnit v dámu. Jsem za tuto spolupráci moc ráda, zkrášlují mě už mnoho let, ale toto focení bylo mimořádně hezké. S mou nejlepší kamarádkou Nikol jsme si ho naplno užily. Myslim, že z těchto účesů ve francouzském stylu a úchvatných šatů od Christiana Diora by byla nadšená každá žena. Miluji ženskost a francouzský půvab a v této kolekci jsem se cítila nádherně," svěřila Maruška.

Focení mimochodem proběhlo ještě před vypuknutím pandemie koronaviru v ČR, takže to bylo opravdu načasování za pět minut dvanáct a pro dámy tak nebyla služba kadeřníka vzácnost.

"Nicméně hýčkaní a profesionální péče kadeřníka Vojtěcha Kohouta, který se stará o můj hair styling také při nejrůznějších společenských příležitostech, jsem si užila stejně jako samotné focení s Monikou Hánovou, které bylo rychlé a efektivní. Už na sebe slyšíme a něco jsme spolu odfotily," doplnila ji Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám