Hlavní obsah
Článek

Divadlo, seriály, porotcování hudební soutěže. To všechno má Patricie Pagáčová (35) za sebou, ale na to, aby si zahrála v celovečerním filmu, musela docela dlouho čekat. O to větší měla radost, když ji režisér F. A. Brabec oslovil, aby ztvárnila jednu z rolí v připravovaném snímku podle knihy Filipa Rožka Gump, pes, který naučil lidi žít.

"Sice jsem už ve filmu před třemi nebo čtyřmi lety hrála, ale ten byl televizní. Takže to je opravdu můj první celovečerák, který půjde do kin," jásala na představení snímku v táborském Muzeu čokolády a marcipánu, kde byla zároveň odhalena marcipánová "socha" hlavního hrdiny, jímž je, jak už je podle názvu jasné, pes.

Když se jedná o tuhle tematiku, bylo jasné, že se pejskařka Patricie dlouho nerozmýšlela. "Když mi František volal, byla jsem úplně nadšená. Navíc se pejsky z útulku, kteří si ve filmu zahrají, protože jsou to útulkáči, budeme snažit tímto způsobem i udat, aby našli nový domov," vysvětlila herečka, která si zahraje slečnu, která pejskovi na jeho cestě pomáhá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám