Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po deseti měsících ukončila mateřskou dovolenou se synem Eduardem a vrátila se do práce. Petra Křivková Svoboda (41) za sebou měla svůj první den na Nově, kde opět moderuje polední a odpolední zprávy, když jsme si na ni počkali, aby nám svěřila své dojmy.

Měla radost hlavně z toho, že ji minulo nošení roušky nebo štítu na obraz. "Vzhledem k tomu, že jsem ve studiu sama, už to není povinné. Dodržují se ale přísná bezpečnostní a hygienická opatření včetně toho, že nám každý den měří teplotu," vysvětlila, že se nemáme čeho bát, když bude bez roušky i na naší kameře.

Natrénovat si po pauze přišla moderování už minulý týden, aby se do toho zase dostala. A problém nebyl ani v kostymérně. Po porodu nemá Petra ani deko navíc. "Půl roku jsem kojila a kila šla dolů sama. Měla jsem štěstí," svěřila.

Pracovat bude zatím jeden týden v měsíci, malému synovi už kvůli tomu obstarala chůvu. "Máme ji už delší dobu, takže je na ni Edoušek zvyklý. A hlídá i manžel," upřesnila na konto manažera Ondřeje Křivky. Z předchozího vztahu má moderátorka ještě dceru Ráchel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám