Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z představení je omluví jen opravdu těžká zdravotní indispozice. O tom nás opět přesvědčila muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová (35), která odzpívala o víkendu tři představení v GoJa Music Hall, i když měla virózu a těžký zánět průdušek.

"Tak mám za sebou historicky první víkend na muzikálu Čarodějka odehraný se zánětem průdušek! Ani nevím, jak se to povedlo, ale nejspíš za to může den volna, který mohl být jen díky páteční pomoci mojí kolegyně Markéty Peškové, které tímto ještě jednou děkuju," svěřila Elis po odehraných představeních.

"Nešlo to vůbec poznat. Taky bych chtěla umět podat takový výkon a ještě u toho být marod," reagovala jedna z divaček a nebyla sama. "Byl jsem včera ve 14:00 a byla jste úžasná," přidal se další divák, který viděl Čarodějku v sobotu. "A přitom jsi byla dnes fenomenální! Přivedla jsem dnes manžela a syna a moc ses líbila!" psala jiná divačka, která byla na nedělním představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám