Hlavní obsah
Článek

Na módních přehlídkách jsme ji nevídali roky. Během osmnáctiletého vztahu a posléze manželství s fotbalistou Tomášem Rosickým, s nímž má šestiletého syna Tomáška, se Radka Rosická (42) stáhla postupně do ústraní, mimo rodiny se věnovala ještě vaření.

Nečekaně se ovšem vrátila na módní molo a stala se i tváří oděvní značky. Vtipné je, že stejná oblékala už v době, kdy se poznali, Rosického. Spolu s kolegou, fotbalistou Janem Kollerem, byl tehdy tváří pánské kolekce určené také pro sportovce.

"Jednou za čas, když je lákavá nabídka a je to blízké mému srdci, tak nějakou modelingovou akci vezmu, a tohle je jednak vlastně v rodině, a pak to už není móda pro patnáctileté nebo osmnáctileté holky, ale pro zralé ženy," vysvětlila Radka.

Ta má stále stejnou figuru, jako když v roce 2002, ještě pod dívčím jménem Kocurová, stanula na bronzové příčce v soutěži krásy Miss ČR. "Nic pro to nedělám, cvičení nemám ráda, když už s něčím začnu, tak zase rychle skončím. A nejen, že ráda vařím, ale i jím," krčila rameny.

Na mole ji opět uvidíme, a to již brzy, to ovšem v rámci charitativní přehlídky návrhářky Nadi Moravcové v Teplicích, která proběhne 15. listopadu. "Výtěžek je určený pro postižené děti a letos také pro nadaci Pramen pomoci, jejíž jsem patronkou," pozvala všechny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám