Hlavní obsah
Článek

Na konci srpna se vyhlašoval už 20. ročník soutěže Muž roku, jejímž stvořitelem je náchodský rodák David Novotný. Kromě soutěže mužské krásy ale pořádá i klání o nejsympatičtější zdravotní sestřičku, jejíž 11. ročník v náchodském divadle proběhl.

Letos se soutěže Batist Nej sestřička přihlásilo, tedy většinou je přihlásili kolegové nebo nemocnice, přes 500 zdravotních sester. "Tady nejde o nějaké míry, věk a vzhled, ale hlavně o sympatie. Touto soutěží vlastně chceme poděkovat sestřičkám za práci, kterou dělají. A nejen těm, které se dostaly do finále," míní David.

K tomu, že začal pořádat právě tuto soutěž, ho částečně přimělo i to, že je tak trochu hypochondr. I z dovolených si místo suvenýrů vozí plné igelitky léků, které jsou v Česku jenom na recept.

"Už to mám jako hobby, třeba naposledy v Jordánsku jsem svoje nákupy musel celníkům na letišti hodně vysvětlovat," minul se možná trochu povoláním David, který prý už vyléčil lecjakou celebritu, která na jeho akce přijela. "Přijeli nemocní a po vystoupení už odjížděli zcela zdraví," smál se Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám