Hlavní obsah
Článek

Tohle léto se se svatbami missek "z dávných časů" roztrhl pytel. Po první České Miss Kateřině Smejkalové, která korunku královny krásy získala v roce 2005 a vdávala se v červnu, řekla své ANO i jedna z jejích předchůdkyň.

Blonďatá kráska Edita Hortová (33) nese titul 2. vicemiss České republiky z roku 2004. Tehdy zvítězila Jana Doleželová (42) a na druhém místě byla další blondýna Michaela Wostlová, nyní už maminka dvou dcer.

Edita se po soutěži krásy dlouho doma neohřála. Zamilovala se a odstěhovala se do Itálie. Tehdy žila s obchodníkem s uměním Michelangelem. Tomu ale 10. srpna prsteníček pro snubní prsten nenastavila. O svém soukromí bývalá modelka moc nemluví, takže víme jen to, že se její manžel jmenuje Andrea Perin, pochází z Říma, ale jako své bydliště udává Abú Dhabí.

Svatba proběhla v Římě a ke svatební fotografii, kterou postovala na sociální síti, napsala Edita jen krátký vzkaz: "Ještě jednou moc děkuji všem našim přátelům, kteří přišli na naši svatbu a podělili se s námi o nejkrásnější den našeho života."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám