Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Červencové volno od zkoušek muzikálu Čarodějka, který bude mít premiéru 14. září v pražském divadle GoJa Music Hall, si představitelka sestry hlavní hrdinky, Nessarosy, zpěvačka Monika Sommerová, kterou můžete znát i jako krásnou Christine z Fantoma opery, užila dokonale.

Monika nám teprve nedávno svěřila, že má nového přítele, učitele tělocviku. A plánování prázdnin si rozdělili rovným dílem. "Plán byl skoro na minuty, abychom si je užili co nejvíc. Byli jsme v Rakousku, lezli po ferratách a jezdili na kole i sto dvacet kilometrů denně, což vymyslel přítel, a pak jsme jeli na dovolenou pro něj za trest, na Seychely," vyprávěla nám.

"On mi dal totiž k narozeninám seskok padákem, bylo to překvapení, nic jsem nevěděla. Myslela jsem, že ho zabiju. Tak jsem si řekla, že musím vymyslet dovolenou, jakou by si v životě nevybral. Jeho baví lezení nebo kolo, ale válení u moře to pro něj není. Takže jsem koupila letenky, nic netušil, a až na letišti jsem mu řekla, kam jedeme," smála se Monika.

Seychely znějí jako hodně luxusní destinace, ale Monika koupila letenky v akci a bydlení měla zajištěné u kamarádky, která tam žije. A jak uvidíte na fotkách, nakonec si dovolenou užil i její přítel. Ostatně díky tomu, že ji přivedl ke sportovním aktivitám, má teď zpěvačka figuru snů a může se hrdě vystavovat v bikinách.

"Cítím se mladě, hezky a svěže a dokonale připravená na náročné zkoušení," uzavřela Monika.

Reklama

Další články

Načítám