Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevídáte na obrazovce moderátorku Gabrielu Laškovou (34)? Není divu. Bývalá Česká Miss si totiž užívá rodinnou dovolenou. S manželem a synem Beníkem vyrazili do oblíbené dovolenkové destinace všech Čechů, do Chorvatska.

"Řeknu vám, nejsme tu na dlouho, ale každý den se máme parádně. Jeli jsme autem, máme krásný apartmán, kousek k moři, třebaže i tak rádi jezdíme na jiná místa, Ben tu snad zase vyrostl, lítá na břehu s kyblíkem jak velkej kluk (my za ním), no a celé to má najednou úplně jinej rozměr a je to teda boží," pochvalovala si Lašková.

Po dlouhé době Gábina na Instagramu dokonce postovala fotografii v bikinách a předvedla tak, že má stále ještě modelkovské míry, jako když v roce 2013 zvítězila v soutěži krásy.

"Světe div se, mám fotku v bikinach, kde nemám kyblíček, kamínky, nemažu dítě na bílo nebo ho nevytahuju z vody a tak dále," napsala k fotce. "Před manželem nerada pózuju, před ním jsem to já, žádná modelka a přijde mi to vždycky nějak hloupý. Ale! Trval na tom, že si nějakou takovou zasloužím a je to!," doplnila bývalá modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám