Hlavní obsah
Článek

Na jaře 2017 se rozešli a ona pak prožila vztah s Janem Sýkorou z pražské Slavie. S tím už krásná herečka Sara Sandeva (26) nějaký čas není a nedávno přiznala novou lásku. Tak úplně nová ale není, spíš staronová. Brunetka se dala opět dohromady s fotbalistou Václavem Černým, který hraje za Ajax Amsterdam a s nímž před dvěma roky chodila.

Znovu na veřejnosti se pár poprvé objevil na opening párty butiku s luxusními pery a hodinkami. "Promeškal jsem několik Sařiných premiér, ale na takovém večírku jsem poprvé. Na těch fotbalových se cítím lépe," byl trochu nervózní Vašek. Kromě Sary tam naštěstí aspoň někoho dalšího znal. Zpěvačku Yvetu Blanarovičovou (60).

"Známe se dobře s Vaškovým tatínkem a Vašek je skvělý kluk. Účastní se táborů pro nadané děti z mojí nadace La Sophia a učí je tam různé fotbalové vychytávky. Kluci jsou z něj vždycky nadšení," vychvalovala fotbalistu zpěvačka až do nebes.

Sara s Vaškem opět vrkají jako dvě hrdličky, plánují i společnou dovolenou. "Bála jsem se, abychom našli společný termín mezi jeho tréninky a mým natáčením. Naštěstí se povedlo dát dohromady celý týden," byla spokojená Sandeva, která v pondělí začíná natáčet novou pohádku se Zdeňkem Troškou (70) Zakleté pírko. "Nepoznáte mě, budu hrát čarodějnici a v roli jsem hodně namaskovaná. Musela jsem si kvůli tomu nechat udělat i dlouhé rudé špičaté nehty," řekla Super.cz Sara.

Reklama

Další články

Načítám