Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední čtveřice finalistů 20. ročníku soutěže krásy Muž roku byla při rozhovorech opět oblečená do společenských obleků. Pánové vyrazili na výlet do jednoho z nejstarších koloseí ve městě El Džem, kde fotili další snímky do kalendáře. Pěkně se u toho zapotili. V galerii ale opět najdete snímky finalistů v plavkách.

Tentokrát jsme vyzpovídali na stejné téma, tedy představení, důvody, proč se do soutěže přihlásili a jak by se popasovali s případnou výhrou, pány s čísly 9 až 12. Nutno říci, že jsou nejvyšší, takže to bylo fyzicky docela náročné. Ale jinak to s mladými muži šlo jedna báseň. I když nejsou na kameru zvyklí, došlo jen k jedinému škobrtnutí. Komu patřilo, prozrazovat nebudeme.

Číslo 9 vyfasoval Immanuel Adenubi, jednadvacetiletý student pracující v marketingu. Následující číslo 10 má Jiří Hemelka, jenž je ve svých devětadvaceti letech letošním nejstarším finalistou. Pracuje jako tenisový trenér v Německu. Číslo 11, pětadvacetiletý Vojta Urban, pracuje jako odborník na zdravý životní styl. Fitness a sportu se věnuje i číslo 12, Jan Tvrz, kterému je šestadvacet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám