Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po čtyřech dnech na luxusní klinice v tuniské Súse byla Hana Krampolová (†59) propuštěna. Kvůli celkové slabosti byla nejprve hospitalizována na jednotce intenzivní péče, infuze podpůrných látek jí ale natolik pomohly, že poslední den už strávila na normálním oddělení.

"Hlavně už chci být s Jirkou na pláži," těšila se Hanka na manžela Jiřího Krampola (85). Do hotelu, kde je ubytován celý tým kolem Muže roku, v rámci soustředění této soutěže manželé do Tuniska jeli, ale nechtěla přijet neupravená. "Mám příšerné vlasy, vždyť se na mě podívejte!" láteřila ještě v nemocnici.

Protože je v týmu i kosmetik a kadeřník, nastoupili ještě před převozem a dali Hanku zase do kupy i po vnější stránce. Hanka opět vypadá dobře, usmívá se a těší se ještě na poslední den pobytu. V hotelu si dala i oběd a poté měla v plánu chytat sluneční paprsky na lehátku.

Krampolová by měla dodržovat klidový režim, tuniští lékaři jí stejně jako čeští doporučili, aby co nejvíc omezila cigarety a snažila se dodržovat zdravou životosprávu. "Kdyby ale nebyla v uspokojivém zdravotním stavu, nikdy by ji nepropustili. To není jako v Česku, když podepíšete revers. Naši lékaři musí být s ohledem na to, že se jedná o turistku, obzvláště pečliví a opatrní," řekl Super.cz ředitel Tuniského národního úřadu pro cestovní ruch v Praze Oussama Ben Yedder, který spolu s ředitelem hotelu Krampolovou v nemocnici vyzvedával.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám