Hlavní obsah
Článek

Už je to neuvěřitelných patnáct let, co se objevil na scéně díky tomu, že patřil k finalistům první série SuperStar. Julián Záhorovský stejnou dobu spolupracuje s nadačním fondem Dívka, který pořádá soutěže Dívka roku. "Většina holek, které teď soutěžily, ještě tehdy nebyly na světě," krčil rameny Julián.

Ten se nevěnuje jenom hudbě, i když s kapelou Sabrage se mu docela daří, momentálně je před vydáním nového singlu s klipem. "Pořád pracuju v oblasti komunikace a public relations, jen jsem se asi před rokem nastálo vrátil domů do Pardubic. V Praze jsem byl asi třináct let, ale jsem rád, že jsem se vrátil domů. Fakt můžu říct, že jsem šťastný a blažený," svěřil.

A co ho k návratu domů přimělo? "Znám v Pardubicích každý kout, ale hlavně je tam mama hotel. A taky ještě chodím na obědy k babičce, je to fajn. Samozřejmě se o sebe umím postarat i sám, ale je to příjemné. Já teď nějak toužím hlavně po klidu," vysvětloval Julián částečně své pohnutky.

K tomu, aby se usadil, se zatím nemá. "Už by to asi chtělo, že?  Mám pětatřicet na krku. Tak bych se měl začít dívat. Ale kdyžtak mě holky a ženy můžou najít na Instagramu a nabídkám jsem otevřený dnem i nocí," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám