Hlavní obsah
Článek

Paní Smrtka si vybrala další daň. Málokdo, kromě jeho nejbližších, měl tušení, že zpěvák a baskytarista Robert Hlavatý už se loučil se životem. Roberta jsme znali mj. jako velekněze z muzikálu Jesus Christ Superstar, z Dětí ráje, z filmu Kvaska, kde si zahrál s Lucií Vondráčkovou (44), stejně jako z jeviště divadla Kalich z muzikálu Tajemství anebo z jeho vystoupení s různými kapelami.

Vypadalo to, že boj s krutou diagnózou leukémie vyhrává. Na sociální síti pravidelně informoval fanoušky o kontrolách v nemocnici, které dopadaly dobře. O to větší šok to byl pro jeho přátele, když se dozvěděli, že Robert, velký šprýmař a milovník kávy, který v lednu oslavil padesáté narozeniny, už není mezi námi.

"Ve Tvém zájmu doufám, Robe, že tam nahoře mají dobré kafe, Bo jinak nevím. V pátek na akci jsem slyšel skvělé dva vtipy o baskytaristech a už jsem Ti je nestihl říct. Škoda, kámo. Zasmál by ses na cestu. Aspoň teď budeš mít dost času cvičit na basu. Nikdy Ti to moc nešlo," napsal mu na zeď kamarád z Dětí ráje Bořek Slezáček a řada dalších se ke kondolencím připojila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám