Hlavní obsah
Článek

Již ve čtvrtek bude zahájena filmová přehlídka Febiofest. Její hlavní moderátorkou bude opět Jolana Voldánová (55). Protože zahájení bude velmi noblesní a proběhne v Obecním domě, kde budou předány i ceny Kristián - osobně si ji vyzvedne Jiřina Bohdalová (92), Peter Fonda z důvodu nemoci příjezd zrušil -, musí myslet i na róbu.

Návrhářku si letos Jolana našla sama. "Konečně mi k něčemu byly sociální sítě. Uchvátilo mě video Aleny Wilson, kde modelka kráčí ve zlatých šatech po červeném koberci. Takže jsem si ji našla, osobně ji navštívila a domluvily jsme se," svěřila nám Voldánová.

Protože byla Jolana s rodinou na dovolené, model na zahajovací večer jí Alena ušila od oka. "Přemýšlela jsem, jaké má asi míry, nevěděla jsem ani to, jak je přesně vysoká," prozradila nám Alena, které se ovšem povedlo model ušít na první dobrou a nebudou potřeba žádné úpravy.

Moderátorka nenamítala nic ani proti průsvitnému dekoltu, pod nímž je vidět podprsenka. Alena totiž dámy ráda svléká. "Cítím se v tom překvapivě dobře," svěřila Jolana. "Vždy je důležité vidět na té ženě, co je na ní nejkrásnějšího, a pak to ukázat. Já třeba ukazuju jenom nohy," smála se Alena.

Reklama

Další články

Načítám