Hlavní obsah
Článek

Ne všem fanouškům se zavděčíte fotografiemi z dovolené. To si zažila i houslistka Markéta Muzikářová, která s rodinou vyrazila k moři na Floridu. Z Miami postovala fotografie a sklidila poznámky o silných stehnech a stále stejných plavkách. Místo, aby nezdvořáka jen zablokovala, na své facebookovém profilu se k tomu vyjádřila.

"Ano, mám stále stejné plavky jako na fotkách loni v říjnu. Protože když slouží, tak proč bych je vyhazovala. Nevadí mi to a nestydím se za to. Nejsem typ, co si na každou dovolenou kupuje nové plavky. Protože mě to nebaví, nevidím v tom smysl a nemám na to čas. Se dvěma malými dětmi jsem ráda, že vůbec nějaké plavky stihnu zabalit a na pláži oblíct. A vůbec: Co je ti do toho?" reagovala.

A nenechala být ani výtku ohledně svých stehen. "Ne, nebudu s nimi nic dělat! Nosí mě po světě už pár let, žijeme si spolu dobře a jsem spokojená," doplnila s tím, že "přítele", který jí napsal "hnusy" do zpráv, asi se záměrem zkazit jí den, nakonec opravdu zablokovala. "Táhni škodit jinam, u mě v přátelích jsi skončil. Já valím s dětmi na pláž si den vylepšit. Plavky a stehna furt stejný," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám