Hlavní obsah
Článek

Po letech se na veřejnosti neobjevila s kamarádkou, ale s mužským partnerem. Od rozvodu s muzikantem Viktorem Dykem byla Ivana Jirešová (47) oficiálně sama. Teď se ale pochlubila novým přítelem. S vysokým mužem, který nám byl hned povědomý, dorazila na představení nových míchaných drinků.

Ředitele taxislužby, který v září oslavil 35. narozeniny, jsme loni potkávali po boku jiné blondýnky známé ze šoubyznysu. To ovšem Ivana netušila. Milan Štědra je rozvedený, bezdětný a je o pár let mladší než herečka, na kterou podle našich informací sháněl telefonní číslo už letos v březnu. "Jsme spolu a jsem teď s Milanem šťastná," tahali jsme z Ivany podrobnosti jako z chlupaté deky, což je znát i ve videoreportáži.

Ivana se podle svých slov po čtyřicítce cítí skvěle, prožila divoké léto a připadá si prý zase jako teenagerka, k čemuž určitě nová láska přispěla. Vztah pokládá za vážný, jinak by partnera nepřivedla na akci, kde byla přítomná média. Vánoce spolu ale nestráví. "Budu trávit Vánoce jako vždycky s rodiči, ale jsou tam navíc nějaké dny, tak uvidíme," krčila rameny.

Kromě nové lásky si užívá i nové pracovní příležitosti. Těší se hned na dvě premiéry, ta první ji čeká už v pátek. "Jsou to Laskonky podle knihy Báry Nesvadbové. A další premiéru mám za tři neděle, tam budu hrát jenom já sama," zve do divadla Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám