Hlavní obsah
Článek

Známý vtip, kdy si žena navlékne plynovou masku a ptá se manžela, jestli si u ní všiml něčeho nového a on odvětí, že si asi vytrhala obočí, není jen z říše bujné fantazie. Zpěvák Petr Kutheil (42) natáčel videoklip s kolegyní, zpěvačkou Bárou Basikovou (61), která nám před časem svěřila, že už chce být jen přirozená a přestává si barvit vlasy.

Na fotografiích z natáčení má ale Bára blonďaté mikádo. "Měla Bára paruku?" zeptali jsme se Petra, který s ní při natáčení strávil několik hodin. "Nevím, takhle už přišla," krčil rameny Petr. Jeho přítelkyně Markéta Šandová by si asi taky klidně mohla obarvit blond hřívu na rezavou, a asi by to taky nezaregistroval.

Pro Petra jsou prostě důležitější jiné věci. Je hlavně rád, že Bára kývla a spolu s ním duet Ta noc je krásná, k němuž se klip natáčel a je provázán s blížícími se Vánocemi, nazpívala. Píseň je součástí nové Petrovy desky Devět věcí.

''Oslovil jsem textaře Václava Koptu, který napsal krásný text. Hudbu a produkci celé desky má na starosti Jiří Vidasov. Společně s Bárou věříme, že se nová píseň, která je netradičně jazzová, bude fanouškům líbit,'' říká Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám