Hlavní obsah
Článek

Když jsme na křtu kalendáře Nej sestřička potkali tuhle dívku, poznali jsme ji, až když promluvila. Sami musíte uznat, že předloňskou Českou Miss nepoznáte na první pohled ani vy. Andrea Bezděková (29) nedobrovolně změnila barvu vlasů a také má poněkud plnější křivky než dřív.

"U kadeřníka jsem si chtěla nechat sjednotit barvu a zbavit se odrostů. Úplně takhle jsem si to nepředstavovala, ale brunetka je taky dobrá, ne? Nepoznali mě ani v agentuře," svěřila Andrea. Právě v agentuře byl se změnou barvy trochu problém, když Andreu nabízejí jako světlovlasou a najednou jim přijde tmavovláska.

To ovšem není jediný Andrein problém s vizáží. Rozhodla se totiž, že chce už doopravdy vyzkoušet modeling v zahraničí a to dlouhodobě, ne na 14 dní jako letos v Portugalsku. A agentura ji posílá od Nového roku do Hongkongu.

Tam ovšem vyžadují ultraštíhlé krásky a Adrea má nyní trochu ženštější křivky. "Chybí mi ještě pár centimetrů, to je pravda. Ale ještě mám čas. Ovšem nepříjemné je, že je to to takhle před Vánocemi. Bude to hodně o silné vůli," dodala Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám