Hlavní obsah
Článek

Po druhém těhotenství jí zůstalo jen pár kil nahoře. Herečka Michaela Tomešová (32) si poprvé po šestinedělí vyrazila ven s kamarádkami a vypadá báječně. "Dokonce jsem si stihla umýt i vlasy," smála se Tomešová, která se přišla podívat na přehlídku spodního prádla.

"Na prádlo si potrpím, ani teď nemám tu kojící podprsenku, ale hezkou krajkovou, jen si do ní musím dávat vložky," vysvětlila, jak řeší problémy s prosakujícím mlékem. Od kojení si dala pauzu jenom čtyři měsíce. "Až do pátého měsíce jsem totiž kojila Kristiána, byl docela problém ho odstavit. I teď se mi nedávno podíval na prsa a řekl ham," svěřila.

Řeší i malý problém se žárlivostí staršího syna. "Kristián malého Jonáše miluje, pořád ho pusinkuje, hladí, když brečí, dává mu dudlík. Ale vyžaduje víc pozornosti, když vidí, že mám Jonáše v náručí," řekla nám Míša, která už zhubla skoro všechna těhotenská kila. "Už mám jenom šest navíc, ale postavičku jako ty holky, co tady předváděly prádlo, fakt nemám," krčila rameny.

"Nedávno jsme měli v Divadle Kalich zkoušku kostýmů na muzikál Sedmý světadíl, a samozřejmě jsem se do nich nevešla. Není divu, když se šily před osmi lety, když jsem ještě neměla po dvou dětech," smála se.

Míša a její kluci Roman, Kristián a Jonáš

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám