Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moc by si přála psa, ale vzhledem ke svým pracovním povinnostem, které jsou hodně spojené s cestováním, si ho Aneta Vignerová (36) zatím pořídit nemůže. Pejsky aspoň občas hlídá rodině a kamarádům. A hodně to prožívá.

S psíkem svojí sestry zvládla i psí módní přehlídku. "Byly to ale nervy, jsem celá rozklepaná a zpocená. Ale zvládl to skvěle. Je něco jiného hlídat psa doma a jít s ním na tak velikou akci, kde je pejsků víc a nevíte, jak budou reagovat," vysvětlila své obavy.

"Já bych si pejska hrozně přála, ale v rámci práce si to dovolit nemůžu. Tihle malí jsou fajn, ale já bych chtěla většího, abych s ním mohla chodit do lesa a sportovat. Takže si je zatím jenom půjčuju," svěřila.

Práce má opravdu hodně. "Teď v září budu na roztrhání. Mám tam hodně přehlídek i nějaké charitativní akce v rámci mé spolupráce s nadací pro seniory. Ráda bych se zapojila ještě víc než jenom předat nějaký šek anebo se projít po mole. Modeling je sice fajn a výdělečný, ale chtěla bych se věnovat něčemu přínosnějšímu. Klidně bych šla do práce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám