Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se před časem objevily spekulace, že se Patricie Solaříková (35) rozešla se svým posledním přítelem, event manažerem hudební televize Tiborem Pagáčem, byla sama herečka zděšená, jak k tomu vůbec mohlo dojít. Rozhodně se nerozešli.

"Možná jsem dávala málo společných fotek na sociální sítě," krčila rameny hvězda seriálů Ulice či Kadeřnictví, když jsme to s ní probírali. Spekulace rázně utnula a aby náhodou někdo nepochyboval, že její láska stále trvá, přítele po dlouhé době vzala i na akci, kde byla přítomná média.

Patricie s Tiborem vyrazili na charitativní dopoledne organizace Helpes, která se věnuje cvičení asistenčních psů a podporuje ji řada známých tváří. Sama Solaříková se psí charitě věnuje také, každoročně dává dohromady i kalendář na podporu pejsků z útulků. Letos se ho dočkáme též.

Patricie akci moderovala, ale našla si dost času i na to, aby se věnovala partnerovi. S Tiborem se neustále dotýkali, objímali a došlo i na polibky a hluboké pohledy do očí.  To už by možná mohlo někomu přijít přehnané, ale snad tím všem, kdo jí vztah nepřejí, vytřela zrak.

Reklama

Další články

Načítám