Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno jezdil novopečený Muž roku 2018 Jiří Kmoníček (24) patnáct let starým autem. Nyní se může pyšnit luxusním vozem, který získal jako hlavní cenu za vítězství v soutěži mužské krásy Muž roku. Snad se autu, které mívají vítězové na rok, nic nestane.

„Myslím, že jsem dobrý řidič. Procestoval jsem autem Evropu, nejdál jsem byl v Anglii, a to bez jediného karambolu. Pár přestupků jsem měl, to musím přiznat. Jednou mi dokonce přišly čtyři pokuty najednou, a to za rychlou jízdu a za telefonování za jízdy. To jsem zaplatil celkem asi čtyři tisíce. A pak ještě jedna z Rakouska za rychlost, do měsíce mi přišla pokuta na 60 eur. To zná snad každý, ale škoda peněz. Teď si dávám pozor,“ vypočítal Jirka.

„Jo, a měl jsem jeden ťukanec, to ale vůbec nebylo vidět. Lehoučce jsem popostrčil auto před sebou, nestačil jsem včas zastavit na červené, protože jsem usnul. Bylo to v období před soustředěním soutěže Muže roku, málo jsem spal, hodně sportoval a únava si vybrala svou daň. Měl jsem tenkrát z pekla štěstí,“ svěřil zkušenost s mikrospánkem Muž roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám