Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celou uplynulou sezónu strávil muzikálový zpěvák a držitel ceny Thálie Jan Kříž v Německu, kde dostal roli v legendárním Plesu upírů. Teď už mu práce v zahraničí skončila, ale nevylučuje, že by se tam opět vrátil. I kvůli lepším výdělkům.

"Ples upírů už skončil, i když nemohu říct, že je to úplně definitivní. A byl jsem ještě na jednom konkurzu a další mám naplánované. Je to ještě otevřené, tak uvidíme. Prozatím se ale každopádně vracím k projektům, které jsem hrál v Česku. To znamená do Srdcového krále, Osmého světadílu, Mefista, Robina Hooda, Johanky z Arku. Je to relativně hodně muzikálů. A čeká mě ještě jedno zkoušení v Praze a jedno mimo Prahu," vypočítal velmi aktivní zpěvák.

Angažmá v Německu si ovšem nemůže vynachválit. Dost jím přispěl do rodinného rozpočtu, což se bude hodit při stavbě nového domu. "Máme ho naplánovaný moc hezky, jen nás čeká ještě všelijaké povolování a spousta papírování. Držíme si pěsti, aby stavba šla hladce. Něco jsem samozřejmě z Německa přivezl, účinkovat tam se rozhodně vyplatí. Ale je to i velká zkušenost si tam zahrát. Opravdu to tam uměj," uzavřel Honza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám