Hlavní obsah
Článek

Po čtyřicítce se pořád může pyšnit parádní postavou, trápí ji ovšem pleť. A to dlouhodobě. Herečka Ivana Jirešová (47) trpí na pigmentové skvrny v obličeji. "Začalo to hormonálními změnami v těhotenství a táhne se to pořád," svěřila nám.

"O pleť se starám, používám masky, zvláště v poslední době. Ale s tím sluncem nic nenadělám. A to nepoužívám nižší faktor než padesát. Vždycky se ale na kousek obličeje paprsky dostanou a skvrny zase vyskočí," vyprávěla.

"Opaluju se ráda, i když ten obličej si chráním i kloboukem nebo čepicí. Protože se ale opaluju snadno, tak potom vypadám jako kapučíno s bledým obličejem, na kterém stejně vyskáčou skvrny, a hnědým tělem," krčila rameny.

Poslední šanci vidí ve speciálních zábalech, které vyvinula už zesnulá kosmetička paní Inka. "Musím ale počkat až po létě. Tak jsem zvědavá, jak budu vypadat. Nejdřív se chystám na túry po ostrově Tenerife, kde jsem ještě nikdy nebyla, a pak poletíme s dcerou Sofinkou na jeden na řecký ostrov," prozradila své plány na léto, z nichž nám vychází, že na Kanáry poletí s nějakou novou láskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám