Hlavní obsah
Článek

To, že české modelky jsou v zahraničí opravdu úspěšné, je už téměř zvykem. Nyní má Česká republika i pánského zástupce v řadách světových modelů. Je jím teprve jednadvacetiletý Petr Havránek.

Havránek se stal jednou z tváří americké show značky Dolce&Gabbana, která se konala za účasti světoznámých celebrit v newyorském Rockefellerově centru. Na přehlídce prezentoval novou kolekci společně s Naomi Campbell či synem Pierce Brosnana. Show si nenechali ujít Catherine Zeta-Jones, Nick Jonas, Sarah Jessica Parker, Diane Kruger, Rita Ora či Jamie Foxx.

„Modeling mě baví. Poznávám nové lidi a místa. Bohužel, nastavení společnosti je trochu zvrácené. Všichni pak mají pocit, že musím být vždy dokonalý a krásný. Inteligence či talent nikoho nezajímá. Takže jsem rád, když pak můžu natáhnout pohodlné oblečení a točit,“ říká Petr, který se kromě modelingu věnuje i produkci a filmování. Na svém kontě má například nejnovější videoklip k hitu Lie To Me od Mikolase Josefa, který bude v květnu reprezentovat Česko v Eurovizi.

Reklama

Další články

Načítám