Hlavní obsah
Článek

Již v sobotu večer odehraje zpěvák Daniel Hůlka (55) poprvé roli Aramise v muzikálu Michala Davida (63) Muž se železnou maskou v Divadle Broadway. Svou muzikálovou premiéru odložil nejen kvůli jiným pracovním závazkům, měl hrát titulní roli v Robinsonovi Zdeňka Hrubého (52), ale také kvůli očekávání narození první dcery Rozárky.

Zpěvák se na svou novou roli připravoval během nedávného pobytu v Mexiku a v tomto týdnu na jevišti Divadla Broadway zkoušel tři dny pod vedením režiséra Libora Vaculíka.

„Dnes večer odehraji poprvé mušketýra Aramise, čeká mě premiéra, a moc se těším jak na novou muzikálovou roli, tak i na diváky. Zkoušel jsem tři dny, kolegové byli skvělí, tak věřím, že vše bezvadně klapne,“ sdělil nám Daniel.

Na jevišti dnes večer vystoupí po boku Jana Kopečného, Mariana Vojtka, Bohouše Josefa nebo Michaely Gemrotové. V roli Aramise se bude alternovat s Jaromírem Adamcem a Oldřichem Křížem. Muzikálový Dracula také letos oslaví významné životní jubileum koncertem v pražské Lucerně.

Reklama

Další články

Načítám