Hlavní obsah
Článek

Bořka Slezáčka (56) jsme zahlédli v Divadle Broadway na konkurzu do muzikálu Trhák. Jak nám sám prozradil, aspiroval svým výkonem na roli hajného Kaliny. Porotu zaujal a v muzikálu si roli Kaliny od října zahraje. A ačkoli v žádném muzikále v Divadle Broadway herec nikdy neúčinkoval, nejedná se o první spolupráci.

„Já jsem v Divadle Broadway začínal před asi šestnácti lety jako produkční a od té doby jsem se bál tam jít na konkurz. Nicméně od letoška hraju v Kleopatře Caesara, a tak snad ledy pukly a já našel odvahu zajít se podívat, zda by neměli pro mě roli v připravovaném projektu Trhák. Ten původní film je pro mne samozřejmě kultovní a generační záležitost a strašně mi záleželo na tom, abych tu roli, pro kterou jsem si šel, taky dostal. No, stalo se,“ svěřil Bořek.

Na svou novou muzikálovou roli se opravdu těší, na konkurzu ze sebe vydal maximum. „Mívám na konkurzech hroznou trému, ale tady byla ambice silnější než strach. K mé obrovské radosti se to povedlo a já si v připravované divadelní verzi slavného filmu zahraju toho hajného, co měl tři dcery a dalo mu dost honičku je uhlídat. Teda, on je vlastně neuhlídal, ale to je jedno. Ve filmu toho hajného hraje Walda Matuška a to je taková velká čest pro mne,“ dodal Bořek, který se bude alternovat s muzikálovým matadorem Josefem Vojtkem (58).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám