Hlavní obsah
Článek

Krach lásky! Moderátorka Miniduelu na Primě Lenka Špillarová začala nový rok opět jako svobodná. Snaží se jít dál a pracovat sama na sobě. Vyrazila do posilovny, kde na ni čekal Muž roku a trenér Matyáš Hložek. Nový rok totiž začala se spoustou nových předsevzetí.

„Už žádného přítele nemám, my jsme se ke konci roku bohužel rozešli,“ prozradila Lenka. Důvody, proč vztah s ředitelem jedné firmy Milanem krachl, nespecifikovala. "To už je moc osobní," krčila rameny půvabná blondýnka.

Jedním z jejích předsevzetí bylo, že začne cvičit. Nejkrásnější muž republiky si Lenku vzal do parády a dal jí pořádně do těla. Hložek se může pochlubit parádním tělem a jeho rady, jak na problémové partie, prý zabírají.

Téměř rok je ovšem zadaný se sestrou České Miss Lucie Hadašové (37) Kateřinou. Nebude jeho přítelkyně žárlit? "Trénuji hlavně ženy a Katka je s tím samozřejmě v pohodě. Takže ani Lenka jí vadit nebude,“ smál se Hložek.

Matyáš se s Lenkou zná už rok, od castingu Muže roku, a až teď, při natáčení reportáže pro Top Star, se dohodli, že spolu zkusí cvičení. Tak uvidíme, kdy si primácká kráska najde nového přítele a jak dlouho jí nadšení z cvičení vydrží.

Kromě cvičení se Lenka začala také zdokonalovat v angličtině a dalším bodem jejího nového života je, že si prý konečně pořídí do bytu kuchyň. Případný nový partner se má tedy na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám