Hlavní obsah
Článek

Je to trochu omleté téma, ale pořád se neomrzí. Se zpěvačkou Michaelou Gemrotovou (38) jsme opět probírali její zvětšené vnady, už proto, že jsme se potkali na párty kliniky plastické chirurgie, kde jí z jedniček trojky vytvořili.

Míšu nyní můžeme vídat v hlavní ženské roli v muzikálu Ples upírů, kam už s bujným dekoltem nastupovala. Ve Fantomovi opery, který se bude v další sezóně vracet, a ráda by si v něm opět zahrála, ovšem vystupovala ještě s plošším hrudníkem. Zvládne si ještě obléknout původní kostýmy Christine?

"To je sice pravda, ale operace proběhla už v průběhu Fantoma, tak snad žádné velké úpravy v téhle oblasti nebudou muset proběhnout. Spíš se bojím, aby nemusely proběhnout na jiných místech," svěřila Míša, že se bojí, zda nepřibrala třeba v bocích.

"Když jsem nastupovala do Fantoma opery, tak jsem měla opravdu muší váhu. Měla jsem asi sedmačtyřicet kilo, shodily jsme s kolegyněmi, se kterými jsme zkoušely balet, úplně všechny. A ty kostýmy se na tu váhu šily. Já ale už v průběhu Fantoma musela i ze zdravotních důvodů přibrat," vyprávěla nám.

"Už tehdy jsem přibrala tři kila, a teď mám nějaké další kilčo navíc. Snad se mi to podaří shodit cvičením, i když teď jsem s ním trošku na štíru. Diety taky nějak nezvládám, snad nebudu muset jít na liposukci," smála se Míša.

Kdo ji chce vidět ještě v Plesu upírů, momentálně má jedinečnou šanci pořídit lístky až do 20. prosince s patnácti procentní vánoční slevou. Hrát se bude ještě několik měsíců. A od září se na Míšu, které se snad podaří malinko shodit, můžeme těšit také v GoJa Music Hall ve Fantomovi opery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám