Hlavní obsah
Článek

Během půl roku měla život v troskách. Málokdo by se z toho jen tak vyhrabal. Loni na podzim zpěvačka Radůza po útoku sršňů potratila, v zimě jí pak během několika dnů zemřeli oba rodiče, mezitím se ještě rozvedla. A pak, aby toho nebylo málo, přišla o hlas. Myslela si, že definitivně.

"Už se mi daří dobře, mám se úžasně, děti jsou zdravé, zdravá jsem i já a žijeme si krásně," řekla Super.cz zpěvačka na křtu svojí vánoční desky Studna v poušti. Tomu, že by pekelným obdobím, jímž si musela projít, vyčerpala všechno negativní, co by ji mohlo potkat až do konce života, ale nevěří. "Zatím jsem ještě relativně mladá, a nemyslím si, že už to bude pořád jenom dobré. Křivka života musí jít nahoru a dolů, aby se člověk nenudil," míní Radůza.

Ta se málem musela rozloučit i s hudební kariérou. "Neuvažovala bych o tom, kdybych nepřišla o hlas. Ale naštěstí se mi vrátil.Tak už to snad bude dobré," doufá zpěvačka, která kromě toho, že vydala vánoční desku, také pravidelně koncertuje, stejně jako dřív. "Chtěla jsem se po tom všem obklopit něčím hezkým," svěřila.

Písničky píše i pro další interprety. "Napsala jsem duet pro mne a Lucii Bílou (57) na její vánoční desku, asi čtyři písničky pro Hanu Zagorovou (†75) a pro Karla Gotta (†80) jsem textovala takovou country baladu," vypočítala. "Dělám i scénickou hudbu pro mladoboleslavské divadlo na téma svatého Vojtěcha a svatého Václava a pak mne oslovil Symfonický orchestr Českého rozhlasu, abych pro ně napsala celovečerní program," doplnila.

V současné době rozvedená zpěvačka, která má dvě děti, syna Attilu a dceru Asenu, s bývalým tureckým manželem, partnera nemá. Starost o děti tak musí zvládat sama. "Nikoho ani nehledám. Ale mám paní, už spíš kamarádku, která mi děti hlídá, když koncertuji," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám