Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle není úplně vychytané. Zpěvák Vojtěch Drahokoupil nazkoušel pro muzikál Muž se železnou maskou dvě role. Jako král Ludvík XIV. má stejně jako jeho kolegové Jan Kopečný a David Gránský nalepený vousek. Když ale hraje Athosova syna Raoula, strniště mu jenom malují. A zblízka je to dost vidět.

"Myslím, že od čtvrté řady dál už je to v pohodě. Ale co dělat. Mně vousy ani jiné osrstění moc neroste, abych si nechal narůst opravdové strniště. A to k mladému mušketýrovi tak nějak patří," svěřil nám Vojta, který svoje dvě role hraje, přestože má za sebou nepříjemná zranění.

Při natáčení klipu si zlomil chrupavku, při představení zase palec u nohy. "Díky bohu to byly lehčí zlomeniny a dalo se to rychle do kupy. Trvalé následky nemám, nikde jsem nemusel ležet, už ani nepotřebuju žádnou sádru nebo ortézu. Ale pořád to ještě bolí," svěřil nám Vojta, že hraje v bolestech.

Reklama

Další články

Načítám