Hlavní obsah
Článek

Tahle kráska není Češka, i když bychom to podle jejího zpěvu neuhodli. Půvabnou blonďatou Slovenku už jsme poznali díky Sagvanu Tofimu (59) v jeho Dětech ráje, nyní po ní sáhl Janek Ledecký (61) pro svého Iaga. Volba Dominiky Richterové jako Desdemony byla trefou do černého.

Tragická postava Desdemony není procházkou růžovou zahradou už kvůli závěrečnému škrcení, které musí Dominika na jevišti pokaždé absolvovat. A to na střídačku od třech Othellů - Lukáše Adamce (37), Petera Strenáčika a Tomáše Novotného.

"Nejhůř škrtí, snad se na mě nebude zlobit, Peter Strenáčik. Ten mě vždycky škrtí tak, že se bojím, aby to nesklouzlo do reality. Ale s modřinami ani podlitinami jsem naštěstí nikdy neskončila, na to jsou chlapci dost velcí profesionálové. Ale někdy jsou ty emoce velké, tak se mi až stáhne hrdlo," svěřila.

Při rozhovoru na kameru sice Dominika mluvila slovensky, češtinu ale v roli bravurně zvládá. Těžší je to prý, když účinkuje s Lukášem Adamcem, který zpívá ve slovenštině. "Hrála jsem Desdemonu už v Bratislavě, takže ve slovenštině, a teď jsem se ji musela naučit česky. Ale já to sama chtěla, protože česky zpívám ráda. S Lukášem se musím víc koncentrovat, ale zatím jsem neměla žádný vážnější kiks," míní.

A proč se ona česky naučit roli mohla a on ne? "Lukáš zkoušel málo, bylo by to zbytečně špatně česky, tak proč bychom ho trápili. Ale ve slovenštině to dělá opravdu dobře," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám