Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře muzikálu Iago nemusela sedět v publiku, ale mohli jsme jí tleskat na jevišti. Nabídku účinkovat v něm dostala nejen od divadelní produkce, ale několikrát ji oslovil i autor Janek Ledecký (61). A Marta Jandová (50) už byla na vážkách.

"Už jsem se málem nechala přemluvit, hlavně kvůli Jankovi, se kterým jsem pracovala už na Hamletovi, stejně jako s panem režisérem. Nakonec nám do toho ale přišly všechny ty úrazy. Sama bych to bývala dala, protože už jsem v srpnu začala chodit, i když jsem trošku kulhala. Pak si ale zlomil nohu i manžel, tak se nedalo nic dělat," svěřila Marta, která tak přišla o roli Iagovy manželky.

"Stejně se ale muzikálů maličko bojím, protože je to hodně časově náročné, i když už se nehrají tak jako před několika lety, kdy se jelo každý týden od čtvrtka do neděle, ale třeba jen každý druhý víkend. Ale stejně mám tu malou holčičku, do toho jiná vystoupení, taky hlavně o víkendu. Bývala bych do toho šla jenom z lásky k Jankovi. Všechno je tak, jak má být," uzavřela, že jí vlastně zlomené nohy umožnily autentickou výmluvu.

Reklama

Další články

Načítám