Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zimní bundy by nakupovat nemusel. V téhle muzikálové sezóně nafasoval Vašek Noid Bárta (43) takové kostýmy, že v nich rozhodně neumrzne. "Leoš Mareš (47) už je nenosí, takže teď přichází moje chvíle," smál se Vašek, který si oblékne kožichy hned ve dvou muzikálech. V Sestře v akci švihácký, v Madagaskaru zvířecí.

Převlek za krále lemurů Jelimána představil na press show Madagaskaru tenhle týden a přiznal, že je mu v něm pořádně horko. "Máme pod tím ještě takové dlouhé prádlo, které by mělo to pocení trošku vyřešit. Ale zapotíme se stejně pořádně. Když se všechna zvířátka sejdeme v šatně, dokážu si představit, že to koncem sezóny bude cítit buď jako zvěřinec, anebo hokejová kabina," připustil Vašek.

V kožíšku na pódiu nejen zpívá, ale samozřejmě i tančí. Vždyť Jelimánova píseň Já tak rád trsám, je jednou ze stěžejních skladeb muzikálu, který je určen hlavně pro dětské diváky, ale pobaví celou rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám