Hlavní obsah
Článek

Rosnička Kateřina Němcová se v pokročilém stadiu těhotenství sice už neobjevuje na televizní obrazovce, ale podpořit kamarádku a kolegyni Petru Svobodu na křest její pohádkové knížky jako kmotřička přišla. Bříško má těsně před porodem pořádné.

"Ta knížka u nás najde uplatnění už teď, protože jednu osmiletou holčičku už doma máme," svěřila Katka, jejíž partner má dceru z bývalého vztahu. I jí se zanedlouho narodí holčička. "Termín mám na konci září, ale pan doktor říkal, že má holčička minimálně týden náskok, takže to může přijít každou chvíli," svěřila nám Katka.

"Cítím, že na žádné delší procházky už to není a že odsud klidně můžu vyrazit do porodnice. Jsem připravená a kufřík s věcmi vozím s sebou v autě. Poslední měsíc už jsem si dala pauzu. Ono je to opravdu docela náročné. Obdivuju holky, které jsou v televizi do poslední chvíle. Já byla celý den v pyžamu, sem jsem vyrazila na půl hodinky a zase se do něj převléknu. Jsem takhle spokojená," dodala s tím, že ani zpátky nebude do práce nějak šíleně spěchat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám