Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po květnovém rozvodu s režisérem Davidem Drábkem, který se táhl pořádně dlouho, je půvabná herečka Henrieta Hornáčková opět zamilovaná. Zatím to ale nechce zakřiknout. "Něco se rýsuje," svěřila nám. Na otevření nové prodejny s kabelkami se rozpovídala i o rozvodu, který prý rozhodně nebyl na přátelské bázi, jak by si bývala přála.

"Nebylo to nic příjemného. Myslela jsem si, že to bude hezký rozvod, že se dokážeme hezky domluvit," doufala prý Henrieta vzhledem k tomu, že s manželem neměli děti a už delší dobu spolu nežili. "Ale můj bývalý manžel opět nezklamal, a to je tak všechno," sdělila.

"Myslela jsem si, že pak zajdeme třeba na kafe. Ale po tom, co tam můj manžel o mně řekl, jsem na kafe, oběd ani nic jiného jít nezvládla. Nešlo to," dodala.

Problémy měli Henrieta s exmanželem i s majetkovým vyrovnáním. Tak nás zajímalo, jak tohle dopadlo. "To už je snad vyřešené a je to na dobré cestě," mínila herečka. Ta měla s mužem dům. "Tam samozřejmě bydlí manžel a já jsem v podnájmu," krčila rameny.

"Myslím si, že všechno špatné je pro něco dobré. Je tady nový začátek života. Prošla jsem si těžkým obdobím, asi bych to nikomu nepřála, ale zároveň vím, že mě to někam posunulo a to, co se stalo, se mělo stát. Těším se na nové zítřky. Teď je mi strašně dobře, a tak to zvládám líp," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám