Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Chantal Poullain je po operaci prstů na pravé noze a musí chodit o berli. Odpočinek a klid na lůžku, který jí lékaři přísně nakázali, nerespektuje. Od víkendu opět hraje v muzikálu Ať žijí duchové!, kde musí zvládat těžké scény na umělé skále. Chantal přitom čeká ještě jedna operace. Je to následek její baletní kariéry, která trvala přes 12 let.

Na oprašovací zkoušky muzikálu Ať žijí duchové! dorazila herečka s holí. I když ji odložila, nešlo si nevšimnout její kulhavé chůze. „Nebudu tajit, co se mi stalo. Stejně se mě na to každý ptá. Po dobu 12 let jsem několik hodin denně stála na špičkách, byla jsem přece baletka. A na to doplatí snad každá z nás. Už dávno mám problémy. Je to klasický baletní syndrom,“ prozradila Chantal.

Herečka také přiznala, že během představení trpí a musí vydržet celkem nepříjemnou bolest. Chantal má téměř všechny dialogy na skále, na které se neustále pohybuje. Terén je těžký pro zdravého člověka, natož pro někoho, kdo je po operaci. „Operovali mi prsty na nohou. Úplně mi rozmlátili ty klouby. Nemůžu čekat, že budu hned skákat jako laňka,“ svěřila

„Už jednou mě operovali. A teď to přišlo znovu. A bohužel to není naposledy. Naštěstí se o mě staral pan doktor Martin Repko z nemocnice v Brně Bohunicích, který je na tohle nejlepší. A díky němu nemusím zase tak moc ležet a můžu do práce,“ vysvětlila Chantal.

„I přes tyhle komplikace bych se nikdy baletu nevzdala. Byla to moje vášeň. Škoda, že jsem nešla na operaci dřív. Kdybych více hleděla na sebe, tak by to třeba nezašlo až sem,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám