Hlavní obsah
Článek

Jeho exmanželka už má dvě dcery s novým partnerem, ale Petr Zvěřina se pořád z rozvodu a konce jejich manželství nedostal. Chybí mu i pejsci, které si žena odvedla do nového domova. Nejen to nám svěřil na Psím dni, který moderoval.

"Psy jsem měl se svými ex. Nejstaršímu je čtrnáct let, ti dva výmarští ohaři, které jsme měli s Nikolou, jsou u ní. Myslím, že pes by měl mít jenom jednoho pána, proto zůstali s Nikčou. Nedělám těm pejskům v hlavě bordel, že by byli chvíli tady a chvíli tam," míní Petr.

"Samozřejmě se mi stýská hrozně moc, protože psí láska je nejupřímnější cit, který jsem v životě poznal. Pes ti nikdy neodejde k jinému pánovi, protože má větší barák, žena ano," podělil se o své pocity. "Zvažuju, jestli si dalšího psa pořídit, protože je to opravdu nejlepší přítel člověka," dodal.

A co takhle novou ženu? "Žen je všude spousta, ale některé rány se hojí docela dlouho. Ta moje mezi ně patří. Nejsem ještě připravený se plně věnovat někomu, kdo by si to zasloužil. V dnešní době je docela problém najít někoho, kdo za to stojí, aby ten vztah vydržel. Mám vždycky dlouhodobé vztahy, krátkodobé mě nebaví. A než takového člověka potkám, tak to asi chvilku potrvá," uzavřel Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám