Hlavní obsah
Článek

S pár kluky už chodila, měla mnohaletý vztah se zlatníkem Robertem Hájkem, naposledy byl jejím partnerem politik Michal Valenta. Nikdy jsme ale od modelky a bývalé České Miss Kateřiny Sokolové (34) neslyšeli, že by kvůli partnerům omezovala práci. Nedávno se ale znovu zamilovala a práce jde stranou. I ta velmi lukrativní.

To nám potvrdila na finále soutěže mladých modelek Schwarzkopf Elite Model Look. "Byla jsem na holky zvědavá, letošní ročník je výjimečně skvělý, ale o svoji práci se neklepu. Už jsem úplně jiná generace," míní Katka. "Zakázky ještě nějaké mám, tak jsem samozřejmě ráda, ale už se tomu nevěnuji tak aktivně, snažím se orientovat na můj nadační fond a další aktivity. Ale když je práce v zahraničí, tak jedu, před měsícem jsem cestovala docela hodně," dodala.

Pokud jde o modelingovou práci, orientuje se ale teď spíše na Evropu, i když úspěchy slavila i ve Spojených státech, kde má stále pracovní vízum. "Vrátit se tam ale momentálně nemám v plánu. Řekla jsem si, že radši budu doma v Čechách," svěřila a přiznala, že za to může hlavně její nová láska, podnikatel Pavel Kyllar.

"Vzdávat se kvůli tomu kariéry jsou silná slova, ale trochu se to tak dá říct. Pro mne je priorita on, a vztahu nedělá nikdy dobře, když jeden odletí pryč na dva měsíce. Budu cestovat pořád, po Evropě na direkty, na přímé práce, ale dlouhodobě už odjíždět nechci, "uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám