Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) patří ke známým osobnostem, které mají otevřené srdce a spolupracují s mnoha charitami. Kaira by se roztrhla hlavně pro ty opuštěné, ať už pejsky anebo děti, takže nemohla chybět na zahájení dalšího ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou (55) pro děti z dětských domovů.

"Je veliká dřina pro ty děti něco připravit a plně se jim věnovat. Když člověk vidí to zákulisí a zkusí něco podobného třeba i zrealizovat, tak zjistí, že to vůbec není jednoduché. Moc jí držím palce," složila Hance poklonu půvabná herečka, která sama pohyb také miluje a díky tomu má po čtyřicítce lepší postavu, než mívala ve dvaceti.

"K Hance sice nechodím cvičit, ale sportuju ráda. Skvělá je hot jóga, posiluju ve fitness, bezvadné je pilates a skvělé jsou procházky, třeba se psem, a hlavně volnost a do ničeho se netlačit," mínila Hrachovcová, která se nebojí své tělo ukázat i na velmi odvážných fotografiích.

"Je pravda, že se i čím dál lépe cítím. Přestala jsem experimentovat, nedržím žádné diety. Dám si, na co mám chuť. Pro někoho třeba jím striktně, není to úplně běžný jídelníček. Když se večer vracím z představení, nedám si běžně bagetu na pumpě. Ale zase když mám hlad, tak i tu si vlastně dám. Momentálně si ale ujíždím hlavně na avokádu, ale jinak mám ráda spoustu věcí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám