Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koupání ve Francii v bikinách si konečně užívá spisovatelka Irena Obermannová. Proč konečně v bikinách? Dva týdny totiž pobývala v Maroku, kde hlídala malého vnoučka, syna dcery Rozárky, dokumentaristky, která tam natáčela film. A z jejích zpráv z cest jednoznačně jasně vyplynulo, že v oblastech, které nejsou vyloženě turistické, je takový koupací úbor nevhodný, téměř nepřípustný.

Irena místní pohoršovat nechtěla, takže se koupala oblečená v různých hábitech, o to víc se jí ulevilo, když se přesunula do Francie. "Tak už Atlantik z té strany, kde se koupe v bikinách. Sladká Francie. Bosý běh po pobřeží. Miluju Evropu, evropanství a všechno, co to znamená," vyznala se.

Nás tedy autorka bestsellerů jako Deník šílené manželky či Tajná kniha, nejnověji pak detektivky Dobré duše, a televizních seriálů Život je ples či Trapný padesátky, který se na obrazovkách České televize zanedlouho objeví, rozhodně nepohoršuje. A s jejím statusem "Trapná pětapadesátka" ke snímku, kde v bikinách pózuje u moře, v žádném případě nesouhlasíme. Figuru má na svůj věk neskutečnou. Jestli takhle bude stárnout i její druhá dcera, herečka Berenika Kohoutová (33), má vyhráno.

Reklama

Další články

Načítám