Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co producent František Janeček (79) stáhl z repertoáru muzikál Fantom opery a nahradil ho stejně úspěšným Plesem upírů, jsme zpěvačku Moniku Sommerovou, která hrála hlavní ženskou roli Christine, skoro nevídali. Nebyla úplně bez práce, ale účinkovala hlavně v divadlech v Ústí nad Labem a v Plzni.

Nyní se Monika objevila mezi účinkujícími nového muzikálu Janka Ledeckého (61) Iago. "Je to takový můj návrat na pražskou muzikálovou scénu a hrozně se na to těším. Je to úplně jiná postava než Christine, tak se na jevišti odvážu a roztančím. Obcházela jsem konkurzy a vyšlo to," svěřila Super.cz.

K roli Christine by se ale velice ráda vrátila, protože se mluví o tom, že by se měl opět v roce 2018 uvádět. "Doufám, že to tak bude. Ale na to bych musela zhubnout," přiznala Monika, která se současnou postavou baletku věrohodně ztvárnit nemůže. "Byly prázdniny, tak jsem odpočívala a jedla. Mám teď i velká prsa. A těším se na to, že kdyby byla Christine, a hlavně Fantom opery, opět v repertoáru, tak bych zase pod drilem Františka Janečka, který mám ráda a potřebuju ho, bez problémů shodila," překvapila svou nejúčinnější verzí diety Sommerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám